Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2016 14:43 - Левски–Лудогорец (13.08.2016)
Автор: smokinga82 Категория: Спорт   
Прочетен: 706 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.08.2016 23:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 „Орлите“ отлетяха към столицата с мисъл за „Шампионска лига“

 

Левски – Лудогорец (13.08.2016) 
Двубой: Левски – Лудогорец
 Прогноза
Дата: Събота, 13 Август, 2016 година
Мача ще бъде предаван пряко
Начален час: 21:15


Сезонът в „Първа професионална лига“ започна преди малко повече от 10 дни, а първите впечатления за участниците в родния елит вече са създадени. Ясно се видя, че „сините“ отново бяха застигнати от непостоянството, което се оказа и основният им препъникамък през миналия сезон. Хубавата новина за тях и за многобройните им фенове е, че случващото се идва прекалено рано през сезона и все още има време за реакция, целяща стабилизиране и излизане от кризата. Нека обобщим, че за краткия период от старта на кампанията „сините“ показаха и двете си лица: красивото – което, всичките им привърженици желаят да видят, излязло на показ в реванша със словенския Марибор и разстроеното, видяно в двете шампионатни срещи.

Отбор от техния калибър е свикнал да се бори за върховите места в класирането и да се представя на ниво, така че разочарованието от случилото се е напълно обяснимо. То обхвана и запалянковците, изказали директно недоволството си от представянето на футболистите още след края на домакинството на Монтана, завършило при резултат 0-0. След втората грешна стъпка, свързана с равенството в Пловдив срещу местния Локомотив, се заговори за треньорска смяна на Люпко Петрович, която обаче малко по-късно беше отречена от ръководството на тима.

Докато сътресенията в столичния Левски продължават, то Лудогорец изглежда във върхова форма. Отборът, воден от Георги Дерменджиев, продължава да мечтае след отстраняването на Цървена звезда в 3-ия квалификационен кръг на „Шампионска лига“ и не крие надеждите си за влизане в груповата фаза на надпреварата. Подобен голям успех обаче минава през задължително отстраняване на чешкия Виктория Пилзен, като първият двубой между двата тима ще е на „Лудогорец Арена“ едва няколко дни след визитата на „сините“.

Лудогорец показа многократно, че умее да играе добър футбол, базиран на атакуващите действия. Именно характерният стил на „орлите“ както по времето на Ивайло Петев, така и по това на Стойчо Стоев и Георги Дерменджиев, донесе много позитиви и одобрение дори от неутралните фенове. Едва ли и в предстоящата среща разградчани ще изневерят на себе си. В bet365 може да намерите най-добрите коефициенти.

Най-любопитната новина, която може да се окаже определяща за развитието на предстоящия двубой, е свързана със състава на Лудогорец. За никого не е тайна, че в такъв важен момент от сезона, непосредствено преди двубой за влизане в групите на „Шампионска лига“, разградчани ще се надяват на преден план да съхранят всичките си най-важни футболисти здрави за решителната битка. С цел избягване на нови контузии Георги Дерменджиев ще даде поле за изява на някои от резервните си футболисти, които обаче са в състояние да създадат проблеми на всеки един съперник в страната. Фактът, че наскоро се наложи футболисти от ранга на Клаудио Кешеру и Андрей Препелица, които бяха част от състава на Румъния на изминалото европейско първенство, да са резерви в клубния си тим, е показателен за нивото на шампионите.

Ангажиментът в „Шампионска лига“ ще повлияе по един или друг начин на представянето на Лудогорец в предстоящия двубой със „сините“. Друг важен момент за отбелязване е свързан с традиционните трудности, които „орлите“ срещат на стадион „Георги Аспарухов“. Историята говори, че последната им победа на този стадион е през 2014-а година, а от тогава до днес не са си тръгвали като победители в 3 поредни случая.

Докато очакванията са гостите да заложат на някои от резервите си, то домакините излизат с всичко най-добро, с една единствена цел – победата. Те са длъжни да оставят сърцата си на терена, за да се справят с тежкото предизвикателство и да донесат радост на многобройните си привърженици след като многократно ги разочароваха от началото на сезона. bestpredictions.co.uk

„Първа професионална лига“ продължава да е категорично ниско резултатно първенство, но в двубой с такъв голям заряд може да се потърси разчупване на статуквото и изненада, свързана с опция „над 2.5 гола“ или „гол/гол“.

В случая обаче основният избор е свързан с продължаване на силната серия на Лудогорец и нова победа далеч от дома с подсигуряване при „равенство няма залог“.

Прогноза: 2 (DNB)



Информацията е взета от сайта: 
bestpredictions.co.uk



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: smokinga82
Категория: Спорт
Прочетен: 45129
Постинги: 18
Коментари: 0
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930